Strandhäng och truffled Mac & cheese

Hej hej från oss innan klockan ens hunnit slagit 08.00. Vi bestämde oss för att åka till stranden för att känna sanden mellan tårna.

Vädret var sådär men Bons levde livet. Helt otroligt att hon inte stoppade någon sand i munnen.

Jag hade planer på att ta ett dopp men det blev inget med det. För mycket folk. För hetsigt. Trivdes ju inte super med att vara runt massa människor innan covid. Nu efter alla lockdowns som vi har haft här är det såklart ännu värre.

Åkte hem efter två timmars lek och alla fick bada och fixa sig. Provade en orange ögonskugga dagen till ära, tyckte den passade fint till mina gröna. David tyckte att jag gjort en mycket bra blend. Det märks att vi har kollat på två säsonger av glow up :’)

Vi åkte till The Bat & Ball, en pub vi aldrig varit på innan. Så otroligt fin och mysig pub.

De hade vinrankor hängandes från sin pergola. Vi började så klart prata om pergolas igen och vad vi själva skulle välja. Fantastiskt doftande rosor eller vinrankor. David tyckte vinrankor eftersom de är fina året runt. Jag tycker också om den gotiska känslan de slingrande rankorna ger till ett hus. Wisteria är då kanske det perfekta valet med en blandning av blommor och rankor.

Men nog om rankor, vi var ju där för att äta lunch.

Menyn var en väldigt blandning av kök. Det är ju lite avskräckande men stället hade höga betyg så vi körde.

Jag tog en vegetarisk Mac & cheese med tryffel. Den var helt okej, kanske inte det bästa valet för en solig dag.

Katsu burgaren var riktigt god! Fräsch med picklade grönsaker och en frasig burgare gjord på krabba. Till den en katsu sås och fantastiska pommes.

Efter att vi ätit upp började ett rockband spela. Vanligtvis hade jag älskat att sitta där och lyssna på sex pistols covers. Nu tyckte jag istället att det blev för högt för min bebis så vi åkte hem och myste resten av dagen istället.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s