Hummer-macaroons i Carbis Bay

Sista dagen i St Ives och vi bestämde oss för att stanna i Carbis Bay. Mycket mindre människor och de hade en restaurang där som vi ville prova.

Bons chillade i vagnen och spanade på människor som vanligt. Älskar hennes lilla mintgröna keps och hennes body med katter.

Själv hängde jag runt vid vattnet. Är så glad över att vi ska flytta till havet. Mår dåligt i kroppen av att inte kunna gå och doppa mig när jag känner för det. Man blir ju lite bortskämd så när man är uppvuxen på vischan i Sverige med vatten utanför ytterdörren.

Dags för lunch och menyn såg otroligt spännande ut. Lobster macaroon, vad är det ens. Älskar på riktigt att kolla på menyer och välja ut vad man ska äta. Tacksamt att min partner är likadan så vi kan dela på alla rätter.

Vi valde att ta några förrätter då de såg mest intressanta ut. Först en St Ives rökt lax. En bra kvalitet rökt lax är alltid gott. Blev på riktigt kär i tallriken. Så himla fin!

Vi åt räkor med wasabi och gurksorbet. Jag är smått besatt av sorbet och glass som man använder i mat. Min bästa matupplevelse förra året var en liten förrätt med krabba och pepparrotsglass.

Slutligen en macaroon med hummer och kaviar. Så otroligt gott. Måste prova på att göra något liknande hemma. Perfekt lite finare förrätt!

Resten av dagen fortsatte vi att hänga vid vattnet. Jag, min bebis och min kille.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s