En Dag Av Mat

En otroligt stor del av min dag handlar om mat. Vissa dagar är det bara mat, som den här. Jag ville inviga mitt nya våffeljärn och låta britten äta svenska våfflor för första gången.

Våfflor ändå, så otroligt smidigt och gott! Gjorde en med Fortnum & Masons björnbärssylt. Den är så god! Inte alls sötsliskig som sylt kan vara. Sen en klassisk med jordgubbssylt såklart. Britten inhalerade flera våfflor på några minuter. Bra betyg med andra ord.

Efter lunchen tog vi en promenad vid ån. Såg den här stora familjen av gäss igen. Var tvungen att googla för att se hur många ägg gäss lägger. 5-12 enligt Google men här har vi minst 20 gässlingar. Är det någon form av co-parenting eller bara en superstor familj?

Kvällen kom och vi testade vår nya baby monitor. Den fungerar bra!

Vi lyckades till och med ha kräftskiva i cirka 30 minuter innan BonBon tyckte att vi hade haft för mycket ensamtid. Hursomhelst, lyckans oss som har hittat en fiskare i närheten som gör kräftor swedish style. Sjävklart inte lika goda som de svenska. Men väldigt bra ändå!

Glad torsdag, ses imorgon!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s