The Spotted Cow

Någonting som är lite trevligt att bo lite utanför smeten, speciellt nu på sommaren är att man bara kan sätta sig i bilen och åka till en mysig pub för lunch. Härom veckan hamnade vi på The Spotted Cow.

Supermysig familjevänlig pub lite undangömt i skogen utanför Farnham. Det var helt tomt eftersom vi kom redan innan de öppnade. Sånt som händer när man har liten bebis och har varit uppe sen 6.

Det var väldigt mysigt inne men vi satte oss såklart utomhus under den vackra pergolan.

De här klätterrosorna luktade helt fantastiskt. Någon som har en aning om vad de heter? Har ju ett jättesug att bygga en pergola i framtida husets trädgård nu. Sitta där med ett glas vitt, några fräscha sallader och lukta på rosorna. Dröm!

Så himla härligt att sitta utomhus och äta. Alla blir vi glada av solen och lite frisk luft. Bons är så jäkla söt i alla sina sommar kläder. Finns liksom ingenting som är gulligare.

Maten här var ganska typiskt pubmat fast lite finare skulle jag säga. Den här superfrasiga calamarin sa bara slurp.

Britten åt sea bass ( havsabborre? ) med den krämigaste potatis dauphinoise. Själv åt jag svamp risotto med tryffel. Den var helt okey! Den var i alla fall gjord på risotto ris och inte på barley som de fem senaste risottos jag ätit 🙃 Lever på hoppet att jag någon gång hittar en lika god tryffel risotto som jag åt på Orangeriet i Stockholm för några år sedan.

Vi avslutade kalaset med att dela på en klassisk Eton Mess. Sedan rullade vi hem till oss och på kvällen hade vi en liten kräftskiva. Men det tar vi imorgon. Hej så länge!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s